Kernboodschap met impact

Wil jij jouw verhaal scherp krijgen? Een persoonlijke pitch of een pitch over jouw organisatie? Ga hier tijdens de training mee aan de slag!

​Een goed verhaal raakt hoofd én hart. Dit inzicht vormt de basis van deze workshop. Als projectleider, beleidsmedewerker of manager is het belangrijk dat jij jouw boodschap helder bij jouw stakeholders over het voetlicht krijgt. Je staat aan de start van een project,  participatie- of verandertraject, en je hebt een krachtig verhaal nodig. Wat wil je bereiken, bij wie? Hoe zorg je voor de gewenste impact? Daar ga jij in deze live workshop van een dag aan werken.

Je werkt aan jouw eigen casus. Vanuit een korte analyse gaan we op zoek naar de kern. Je verdiept je in jouw belangrijkste stakeholders: waar gaan zij op aan, wat vinden zij belangrijk? En we werken aan een scherpe propositie, die jouw stakeholders overtuigt. Tenslotte ga je oefenen met het pitchen van jouw verhaal. Daarbij maak je in een veilige setting gebruik van de kennis en feedback van de groep.

Na afloop van deze workshop

  • Heb jij de bouwstenen voor een helder en krachtig verhaal dat ráakt
  • Weet je hoe je jouw boodschap kunt afstemmen op jouw belangrijkste stakeholders
  • Heb je je verhaal gepitcht en waardevolle feedback ontvangen
  • Heb je de handvatten om dit voor al jouw projecten te realiseren
  • Heb je kortom een stevige basis om op verder te bouwen!

Ontwikkelen door te doén!

Deze workshop staat bol van het doén! We werken deze ochtend met LEGO® SERIOUS PLAY®, een innovatieve, experimentele methode die gebruik maakt van creativiteit, verbeeldingskracht en storytelling. De methodiek legt verbinding tussen de hersenen en handen, waardoor nieuwe en meer diepgaande inzichten ontstaan.

Een workshop LEGO® SERIOUS PLAY® zorgt voor veel creativiteit, focus en gedeelde inzichten. We sluiten de bijeenkomst af met een pitch van jullie verhalen. En wellicht vind je inspiratie in de verhalen van de andere deelnemers!

Voor wie is deze training waardevol?

Deze workshop is voor projectleiders, beleidsmedewerkers, communicatieprofessionals, adviseurs, managers, consultants en zzp-ers die hun verhaal scherp en onderscheidend over het voetlicht willen brengen. Je hebt een project, vraagstuk of product dat je een vliegende start wilt geven, of beter bij bestuurders of potentiële opdrachtgevers onder de aandacht wilt brengen. Misschien wil je een interventie plegen in een lopend project en oefenen in een veilige setting.

“Je kunt meer leren over een persoon in een uur spelen dan je kunt tijdens een leven lang praten” – Plato

Deelname

De training duurt van 9.30 uur tot 16.00 uur. Er is plek voor 10 tot 12 deelnemers, de workshop gaat door vanaf 8 personen. De kosten voor deelname bedragen 795,00. Deze prijs is inclusief een speciaal setje Lego, locatiekosten en trainingsmateriaal. De prijs is exclusief BTW reis/verblijfkosten. Je kunt je aanmelden via het aanmeldformulier. Aanmelding via de website is bindend. Na ontvangst van je aanmelding versturen we de bevestiging en factuur. Bij annulering tot twee weken voor deze workshop brengen we 50% van de overeengekomen prijs + € 15,00 administratiekosten in rekening. Daarna ben je het volledige bedrag verschuldigd.

Mocht de workshop niet doorgaan vanwege te weinig deelnemers, verhindering van de trainer of maatregelen die het live ontmoeten beperken, dan plannen we een nieuwe datum. Komt deze datum niet uit, dan storten we het volledige bedrag terug op de betaalrekening.

Trainen met jouw team?

Deze workshop is ook incompany te volgen en kan uitgebreid worden met meerdere modules als ‘Participatieve dialoog’, 'Communicatievaardigheden: inspelen op communicatiestijlen’ en 'Stakeholders in beeld’. Heb je interesse? Neem dan contact op!

Wilt u graag een maatwerk training voor uw organisatie?
Neem gerust contact met me op!

Ja, ik meld me aan!