Trainingen

Cultivate advies verzorgt in samenwerking met Vinkenvleugel Communicatie verschillende trainingen op het gebied van communicatie en participatie. De trainingen zijn praktisch en inspirerend. We delen onze kennis en invalshoeken en leren jou of jouw team vaardigheden. En in de training leren deelnemers van elkaar. Wil je jouw vaardigheden verbeteren en kennis vergroten? Neem dan contact met ons op! 

Participatieve dialoog voeren

Een belangrijk element in álle participatietrajecten is het voeren van een constructief gesprek met belanghebbenden.  Hoe zorg je dat alle belangen op een constructieve manier op tafel komen? Hoe ga je om met eventuele weerstand? Daar ga je in deze live workshop mee aan de slag.

Kernboodschap met impact

Als projectleider, beleidsmedewerker of manager is het belangrijk dat jij jouw boodschap helder bij jouw stakeholders over het voetlicht krijgt. Hoe zorg je voor de gewenste impact? Daar ga jij in deze live workshop van een dagdeel aan werken. 

Communicatie- stijlen

Wil jij weten welke communicatiestijlen er zijn? Hoe je deze kunt herkennen en hierop kunt inspelen? Het toepassen van de juiste communicatiestijl maakt een wereld van verschil. Ga hier tijdens de training mee aan de slag!

Stakeholders in beeld

In deze training van een dagdeel leer je hoe je stakeholders rond een project of in de interne organisatie scherp in beeld krijgt. Wie zijn het, wat is hun invloed en – heel belangrijk- hoe staan en bewegen ze zich ten opzichte van ‘jouw’ project, team of organisatie?

Ontmoet de trainers

De trainingen worden gegeven door Judith Vinkenvleugel en Linda van der Steen.

Judith
Judith Vinkenvleugel
Communicatie- en participatieadviseur, doendenker en verbinder
Linda
Linda van der Steen
Communicatie- en veranderadviseur, enthousiast en resultaatgericht
Heb je vragen of is er iets niet duidelijk.
Neem gerust contact met me op!

Schrijf je vandaag nog in!