Over mij

Linda van der Steen

Mijn naam is Linda van der Steen. Ik ben enthousiast, een mensenmens, nieuwsgierig en een tikkeltje eigenwijs. Met een achtergrond in communicatie, verandermanagement en gedragsverandering, pak ik graag complexe verandervraagstukken op.

LIN_2910

Ik zorg graag voor leerzame en prettige workshops met ruimte om van elkaar te leren.

LIN_2798.jpg
Linda van der Steen, Cultivate advies

Tools

Naast verandertrajecten voor organisatie werkt ik ook met Lego Serious Play, Friday Night at the ER en de Innovatie. Bij tools leg ik meer uit over deze werkvormen. En bij Duurzaam veranderen leg ik je graag uit waarom ik geloof in het inzetten van deze tools. 

Jarenlang ervaring

Door mijn jarenlange ervaring bij gemeenten heb ik ervaring met het politiek bestuurlijke speelveld. Ik heb gewerkt aan projecten zoals de Omgevingswet, zelfsturing en teamontwikkeling. Deze ervaring zet ik in tijdens de trajecten voor klanten. Samen met de klant kijk ik naar de maximaal haalbare resultaten en zet me hiervoor in! Met enthousiasme en een goede dosis kennis help ik teams en organisaties verder.

ZZP'ers

Samenwerken geeft slagkracht. Dit betekent ook voor ZZP’ers. Zeker als we aan de slag gaan met complexe verandervraagstukken. Daarom werk ik samen met verschillende ZZP’ers. Meer hierover lees je op de pagina netwerk. 

Heeft u vragen of is er iets niet duidelijk.
Neem gerust contact met me op!

Mijn netwerk

Samenwerken geeft slagkracht. Daarom werk ik voor complexe verandervraagstukken samen met andere ZZP’ers. Mijn netwerk bestaat uit een aantal vaste samenwerkingspartners. 

Zichtbaar Veranderen

Als partner in het netwerk Zichtbaar Veranderen werk ik samen met Donald, Judith en Evie aan grotere trajecten op het gebied van participatie, het begeleiden van verandering en verandercommunicatie. Kijk eens op de website voor ons aanbod rond de invoering van de Omgevingswet!

De Vernieuwers

In het netwerk van De Vernieuwers heb ik goede partners gevonden op het gebied van teamontwikkeling, leiderschap en innovatie, onder andere met behulp van serious games.